Plaagdieren

We hebben het gehad over de belangrijkste en meest voorkomende plaagdieren, maar er zijn er natuurlijk veel meer! Denk aan houtaantastende insecten, voorraadaantastende insecten, vliegen, muggen, krekels, vogels enzovoort.

Voor alle voorkomende plaagdieren bieden wij de beste aanpak en adviezen om de plaag enerzijds weg te nemen en anderzijds te voorkomen.‚Äč

Maar ook komt het voor dat je niet precies weet wat voor plaagdier het is. Denk bijvoorbeeld aan een dier dat onder je dak is gaan wonen. We zullen dat dan eerst ter plaatse moeten onderzoeken.

Overlast van schimmel en overige aantasters? Aan de hand van schimmels, afzetting op muren, hout, behang of plafonds kunnen we oorzaken vaststellen en met passende oplossingen komen.

Regelmatig zijn er klachten met hout-aantastende insecten, waarvan houtworm en bok torren de meest voorkomende zijn. Ze kunnen zelf vloer- en dakconstructies verzwakken, dus ook hier moet zo snel mogelijk door professionals actie op worden ondernomen.

Heb je mogelijk last van ongedierte of plaagdieren?

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 3 MB, Max. aantal bestanden: 3.
      Heb je een foto van het dier of specifieke probleemsituatie, dan kun je die hier uploaden. De maximale grootte is 3MB per upload.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.