Over De Kroon Ongediertespecialisten

De Kroon Ongediertespecialisten maakt onderdeel uit van De Kroon Specialistische Reiniging. Op haar beurt maakt De Kroon Specialistische Reiniging onderdeel uit van De Kroon facilitaire diensten.

De Kroon facilitaire diensten is een familiebedrijf dat al sinds 1940 facilitaire diensten verleend. Het begon met schoonmaken en heeft zich uitgebreid tot een breed palet aan diensten met specialistische reiniging, De Kroon Hoveniers, De Kroon Catering, De Kroon Beveiliging en De Kroon Zonwering. 

We hebben al jaren bij klanten van zowel de Hoveniers als de Specialistische Reiniging ongedierte en plaagdieren verwijderd en preventieve maatregelen genomen. Medio 2016 hebben we hiervoor een duidelijke entiteit: De Kroon Ongediertespecialisten.

De Kroon Ongediertespecialisten

Zowel particulieren als bedrijven zijn aan het juiste adres bij De Kroo​n Ongediertespecialisten. Naast het direct oplossen van problemen, hebben we ook preventie abonnementen, om vervolgens te voorkomen dat er in de toekomst problemen zouden kunnen optreden.

Bedrijven en instellingen hebben graag een preventiecontract. Lees meer over het preventiecontract voor bedrijven>>

In de zakelijke markt is ook veel behoefte aan ongedierte preventie bij een bouwoplevering. Lees meer over ongedierte preventie bij bouwoplevering>>​