Vlooien

Heb je een hond of kat? Dan kunnen zij eenvoudig vlooien mee je huis in nemen, die van een besmet ander dier met hun is meegereisd. 

Als je ziet dat je huisdier zich vaak krabt en dat huisbewoners jeukende bultjes op de huid krijgen? Dan is de kans groot dat je last hebt van vlooien!

Vaak merk je het pas goed na terugkomst van vakantie. Gegarandeerd dat je hele huis vol zit met vlooien en eitjes! Ze zitten in het tapijt de meubels en zelfs achter plinten.

Vlooien brengen ziekten over

​Vlooien steken en zuigen bloed op. Omdat ze van huisdieren komen, dragen ze allerlei virussen en bacteriën bij zich. Dus ze kunnen zo ook ziekten overdragen op de mens. 

Dus: heb je ​vlooien in huis, neem dan zo snel mogelijk actie! De vlooien zelf is maar een paar procent van de hele populatie. Het overgrote deel zijn eitjes en larven. En eitjes kunnen meer dan honderd dagen goed blijven.

Wat kun je doen als je vlooien hebt?​

Je kunt wel zelf aan de slag gaan om de vlooien te bestrijden, maar wil je er zeker van zijn dat je in één keer van het probleem bent verlost? Schakel dan de expert in!

Maar: begin bij het begin. Zoek de oorzaak op. Heb je geen kat of hond? dan wordt dat lastig en is het zeker aan te raden een specialist erbij te halen. Als namelijk de oorzaak niet bekend is, is de kans groot dat het probleem weer de kop op gaat steken.

Heb je wel een kat of hond? Zorg dat ze goed behandeld worden en gegarandeerd vlo-vrij zijn. Dan is meestal het probleem in één behandeling verholpen.​

Last van vlooien? Vul snel het formulier in!

Of bel onze ServiceDesk op 030-2427200

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.